REFERENSER

"Att få en tyngdlyftare som hatar vintern att motiveras och förbereda sig för 90 kilometers skidåkning är ingen lätt uppgift.

Det krävdes också ett genomarbetat, varierat och annorlunda upplägg på träningen för att genomföra. Träningen och feedbacken jag fick genom distans från Oscars Vasaloppsprogrammering hjälpte mig mycket. Jag har fortfarande inte fått bevisat att någon aktiv tyngdlyftare åkt Vasaloppet snabbare än 6.46. "

 

- Andreas Olsen, Huvudtränare Crossfit Östersund & Norrlandsmästare i tyngdlyftning

"Jag har löptränat i ett antal år och mer eller mindre följt traditionell träning dvs ganska många mil/vecka med något intervallpass, några milpass i komforttempo och ett längre pass. Efter jag gått Oscars löpskola så har jag tränat annorlunda med avseende på antal pass, längden på passen och utformningen. Förutom dett så har jag tänkt mycket på steglängd och kroppshållning. Detta tillsammans har gjort att jag idag är både snabbare och uthålligare än jag tidigare någonsin varit trots min ålder, 55 år. Förutom detta så har jag mått mycket bättre efter avslutade lopp och återhämtat mig betydligt snabbare. Mitt råd gå en löpskolningskurs hos Oscar & Linda och få en nykick i din forsatta ”löpkarriär” detta oavsett vilken ambitionsnivå du har för din framtida löpning. "

 

-Stefan Eriksson, Research Engineer GE Healthcare & Motionär

 

"Trots mörker, kyla, emellanåt halka, regn eller snö så har vi ett snitt på 17,7 deltagare på de 18 pass vi hunnit med hittills. Vi är jätteglada och stolta över det men ännu mer för passen uppskattas."

"Allra populärast har förstås Oscars styrke/löppass varit och vi har stor glädje och lyfts av hans kompetens och erfarenhet!!"

 

-Steffen Weckner, Uppsala Löparklubb

http://www2.idrottonline.se/UppsalaLK/Nyheter/ULKnytt2013/Forstaetappenavnystartenpavaratraningar/

Copyright © 2013 FYSEK Handelsbolag. All Rights Reserved