VÅRA TJÄNSTER

 

Våra tjänster baseras på våra utbildningar och våra personliga erfarenheter inom träning, friskvård och hälsa. Här presenteras lite av det som vi kan hjälpa dig med. Om det är något som du funderar över eller vill veta mer om så är du välkommen att kontakta oss.

Löpning

 

 

Workshop i löpteknik (3-4 timmar)

Under en workshop börjar vi med att filma era löpsteg och har därefter en teorigenomgång och analys av dessa. Därefter arbetar vi vidare med olika övnignar för att förbättra löptekniken under 3-4 timmar, beroende på gruppstorlek. Workshopen avslutas med att vi åter igen filmar som vi utvärderar. Varje deltagare får med sig personlig feedback och övningar för att utveckla sin löpning.

 

Deltagare: 4 - 12 st

Pris: 500 kr per person

 

 

Löpskolningskurs

Under en löpskolningskurs arbetare vi tillsammans under några veckor för att utveckla löptekniken, konditionen och kunskapen om löpträning. Exakt upplägg och hur många tillfällen vi kör bestämmer vi tillsammans.

 

Deltagare: Minst 8 st

Pris: Beroende på upplägg. Kontakta oss för en offert

 

 

Privatlektion (60 minuter)

Vi arbetar med att förbättra din/er löpteknik genom videoanalys och övningar anpassade utifrån dina behov.

 

Deltagare: 1-2

Pris: 500 kr

1600 kr för 4 lektioner

 

 

 

Gruppträning

 

 

Vi har stor erfarenhet från många olika sorters gruppträning och hjälper er gärna om ni vil ha gruppträningspass på arbetsplatsen eller i föreningsens tränignsschema. Vi skräddarsyr ett grupptränignsupplägg som passar just era behov och önskemål. Kontakta oss så kan vi kan få veta hur vi kan hjälpa just er!

 

Pris: Beroende på upplägg enligt offert.

 

Föreläsning

 

 

Vi kommer gärna till er och föreläser om träning, hälsa, livspusslet etc. Vår breda erfarenhet inom träning och hälsa gör att vi kan hjälpa er med en föreläsning som passar just era önskemål. och önskemål. Kontakta oss så kan vi kan få veta hur vi kan hjälpa just er!

 

Pris: Beroende på upplägg enligt offert.

 

Massage

 

 

Vi kommer att under vissa dagar erbjuda några massagetider. Vi har dock inga fasta tider för detta utan kommer att annonsera när det finns tider att boka. Vill du boka en tid utöver de tider vi anonserar ut så kontakta oss så hittar vi en tid som passar.

 

Pris 30 min: 350 kr

Pris 60 min: 600 kr

Pris 90 min: 800 kr

Träningsplanering

 

 

Vi hjälper dig gärna med att planera träningen för att nå just ditt mål. Kontakta oss så kan vi börja med att diskutera ditt mål och gå igenom dina förutsättningar så som fysisk status, tid för träning, tränignsformer etc. Vi tar därefter fram en personlig träningsplanering som du får varannan vecka. Vi stämmer av träningen inför varje period per mail eller telefon för att se att allt går enligt plan.

 

Träningsplaneringskunder har 20% rabatt på privatlektioner

 

 

Pris: 800 kr per månad

4000 kr för 6 månader

7000 kr för 12 månader

 

Alla priser är inklusive moms

Copyright © 2013 FYSEK Handelsbolag. All Rights Reserved